Homepage mock-up

Front end design for WEBP

Jeg driver med å designe websider for mitt digitale prosjekt på Noroff (WEBP). Kunde er Det Norske Dyreapotek – Et firma som importerer og selger helseprodukter for hunder. Konseptet kommer fra Sverige og produksjon skjer der. Produsenten (Svenska djurapoteket) har en hjemmeside som kunde vil tilnærme seg i utseende, men med et mer moderne preg. Ønsker i øvrig fra kunde er et “clean” design med fokus på salg. Det skal være responsivt og jeg vil koble siden til et CMS (WordPress) så at kunde selv kan gjøre vedlikehold og oppdatere priser o s v.

Primær kundegruppe er aktive hund-mennesker. Mennesker som bruker hunden sin i forskjellige settinger: bruks, redning, tjeneste, jakt o s v. Sekundær kundegruppe er ”alle andre” hundeiere som er interessert i sin hunds vel og ve. Det er voksne mennesker (Primært kvinner i alder 35+) som kjøper produktene i dag. Mennesker som ser på hunden sin som en viktig tilgang at ta vare på og derfor gjerne legger ekstra mye penger for å holde den frisk.

Min tanke er å sette produktene “i høysete”. Besøkere på siden skal ikke trenge å lete etter kjøpsmuligheten. Mer utfyllende info. om respektive innhold  og om helsetips til hund mm. skal gå å finne, men det skal være for den som er litt ekstra interessert.

Jeg har holdt fargepaletten til et minimum (fargen som er i logoen og en lyst grå), dels for den “cleane” looken og for å ikke distrahere fra produktene.

Mitt spørsmål er: Syns dere designet reflekterer det jeg er ute etter?

Leave a Reply